Atölyeler
Şifa Sanatı Atölyesi
Fırça yok. Boyayı parmaklarınıza sürüp tuvale dokunuyorsunuz. Resim yapmayı bilmek gerekmiyor, mesele güzel bir tablo çıkarmak değil.
Atölyede neler yapıyoruz?
Fırça kullanmadan, boyaları parmak uçlarımızla tuvale taşıyoruz. Önce kısa bir nefes çalışmasıyla sakinleşiyor, ardından içimizden gelen renklere yöneliyoruz.
Parmaklarla yapılan hafif vuruşlar ve boyama süreci, bedene dönmeyi ve o an ne hissediyorsak onu fark etmeyi ve sıkışmış enerjiyi akışa geçirmeyi destekliyor. Ortaya nasıl bir resim çıkacağı önemli değil; burada amaç, renklerle oynarken kendimizi özgürce ifade etmek.
Her dokunuşla biraz daha açılıyor, rahatlıyor ve içimizdeki neşeyle bağ kuruyoruz. Enerjimizi yükseltiyoruz. Renklerin enerjisi, vuruşların ritmi ve tuvalin akışıyla keyifli, hafif ve dönüştürücü bir deneyim yaşıyoruz.
Siz çalışırken ben de size dönüşümünüze destek olan rehberliği veriyorum. Tablolar sizinle gidiyor.
Kimler için?
- Elini boyaya sokmayı özleyen yetişkinler
- Doğum günü ve arkadaş grupları
- Şirket ekipleri için yaratıcı bir mola
- Okullarda sınıf çalışması
Malzemeler benden. Şile’deki Şifa Köyü’nde yapabiliriz, okulunuza ya da ofisinize de gelebilirim.
Kaç kişi olacağınızı yazın, malzemeyi ve akışı ona göre planlayalım.
Etkinliklerimden
Etkinliklerimizden görüntüler
Şifa Sanatı atölyesi Parmaklarımızla tuvale dokunuyoruz
Şifa Sanatı ve dönüşüm çalışması Katılımcıların anlattıkları, videolarla
Bilgilendirme: Bu çalışmalar tedavi amaçlı değildir, hastalığı önlemez ya da tedavi etmez. Ben doktor değilim; yaptığım çalışmalar kişisel farkındalık, spiritüel keşif ve iyi oluş amaçlı deneyimsel uygulamalardır. Devam eden bir sağlık şikâyetiniz ya da tedaviniz varsa doktorunuza danışmanızı öneriyorum.
Konuk defterinden
Çalışmalarıma katılanlar neler diyor
Yaklaşan tarihleri sorun
Bana yazın, bir sonraki atölyenin tarihini, yerini ve kaç kişi olacağımızı anlatayım.
Bu bölümdeki diğer çalışmalar